Beep Analytics was one of 10 companies invited to participate in a podcast series about startups, produced by VHHR, the business advisory organization owned by Copenhagen City and the surrounding municipalities. The podcasts focuses on challenging moments that startups often experience, as part of their growth journey.
Jens from Beep Analytics was invited to talk about financing a high-technology-based startup from scratch.

The podcasts are - naturally - in Danish.

Funding – Beep Analytics
Hvor mange investorer skal man ’date’, for at finde den rette – og hvordan føles det, når de siger nej? Hvordan værdiansætter man en virksomhed, der endnu ikke er på markedet med et produkt? Hør, hvordan Jens Peder arbejder med at gøre sin startup attraktiv i investorernes øjne og hans kriterier for at vælge den rette.

”Med håret i podcasten” går bag om facaden hos en række erhvervsdrivende og fortæller om tidspunkter i deres og deres virksomheds liv, hvor det hele så anderledes kritisk ud.